Termeni Şi Condiţii

TERMENI ŞI CONDIŢII

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE AL SITE-ULUI

Termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului (împreună cu documentele care fac referire la ele) se referă la termenii de utilizare ale site-urilor nostre, www.oxette.com şi/sau oricare din toate domeniile care conţin numele parţial sau în totalitate “Oxette”, indifferent de modul de utilizare, ca oaspete sau ca utilizator înregistrat.

Vă rugăm să citiţi cu mare atenţie Termenii şi condiţiile înainte de a începe să utilizaţi acest site. Prin utilizarea site-ului nostru, ne indicaţi că acceptaţi implicit Termenii şi condiţiile de utilizare şi sunteţi de acord să le respectaţi. Dacă nu sunteţi de acord cu aceşti termeni, nu sunteţi autorizat să utilizaţi site-ul nostru. Termenii şi condiţiile pot fi modificate în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează. Când aceste modificări sunt considerate eficiente, sunt postate pe site-ul nostru, iar prin utilizarea în continuare de către orice persoană, se va considera că au fost acceptate noile modificări. Este necesară verificarea periodică de către utilizatori a acestor Termeni şi Condiţii, pentru a lua la cunostiinta de eventualele modificări ce au fost făcute.

INFORMAŢII DESPRE NOI

Site-urile noastre, sunt operate şi/sau licenţiate de către Perideo S.A., cu birouri localizate la următoarea adresă Eleftheriou Venizelou 50, Thessaloniki, 546 31 Grecia.

ACCESAREA SITE-ULUI NOSTRU

Accesul la site-ul nostru este permis temporar, şi ne rezervăm dreptul de a retrage sau modifica serviciile oferite pe site, fără o notificare prealabilă (a se vedea mai jos). Noi nu vom fi răspunzători dacă, din orice motiv, site-urile noastre nu sunt disponibile în orice moment sau pentru orice perioadă.

Ocazional, putem restricționa accesul la anumite părți ale site-urilor noastre, sau întregul site, pentru utilizatorii care s-au înregistrat cu noi.

Dacă utilizatorul face o solicitare în acest sens, sau îi sunt acordate un cod de identificare, utilizator, parolă sau orice altă piesă de informații ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să trateze aceste informații ca fiind confidențiale, și nu trebuie să le divulge nici unei terțe părți. Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare/utilizator sau parolă, fie ales de tine sau alocate de către noi, în orice moment, în cazul în care, în opinia noastră, nu ați reușit să se conformeze cu oricare dintre prevederile acestor Termeni şi Condiţii.

În momentul în care accesaţi site-ul nostru, trebuie să respectaţi prevederile Politicii de utilizare (Vă rugăm să consultaţi partea II de mai jos) şi Politica noastră de confidenţialitate.

Ca şi utilizator, sunteţi responsabil de toate aranjamentele necesare pentru a vă asigura accesul la site-ul nostru. De asemenea, trebuie să vă asiguraţi că toate persoanele care au acces la site-ul nostru prin intermediul aceleaiasi conexiuni de internet, au luat la cunostiinta şi sunt de acord cu secţiunea Termeni şi Condiţii.

Drepturi pentru proprietate intelectuală/Drepturi de autor

Sc Perideo S.A. este proprietarul sau deţinătorul licenţei al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală existente în site-ul nostru, precum şi a tuturor materialelor publicate inclusiv toate textele, elemente de grafică, fotografii, materiale audio şi video, logo-uri, opere de artă, date, alte materiale conţinute sau afişate pe site-ul nostru (vezi „Conţinut”), aspectul şi design-ul site-ului, organizarea conţinutului pe site. Utilizarea site-ului de către dumneavoastră nu vă acordă dreptul de proprietar al oricărui conţinut de pe site-ul nostru. Aceste lucrări sunt protejate prin drepturile de autor, reglementate prin legile şi tratatele din întreaga lume (Politica drepturilor de autor).

Sub rezerva acestor Termeni și Condiții, puteți imprima o singură copie, și puteţi descărca extracte, din orice pagină de pe site-ul nostru pentru utilizare personală, puteţi atrage atenţia altor persoane din cadrul organizației dumneavoastră la materialele postate pe site-ul nostru.

Nu trebuie să modificaţi hârtia sau copiile digitale ale oricărui conţinut pe care le-aţi imprimat sau descărcat în orice fel, nu trebuie să utilizaţi ilustraţii, fotografii, secvenţe video sau audio sau orice grafică, separat de orice text însoţitor.

Stătutul nostru (şi a oricărui dintre colaboratorii identificaţi) de autori ai materialelor existenţe pe site-ul nostru trebuie să fie întotdeauna recunoscute şi creditate.

Nu trebuie să utilizaţi nici o parte a conţinutului şi/sau materialele de pe site-ul nostru în scopuri comerciale, fără a obţine o licenţa pentru utilizarea acestora de la noi sau licenţiaţii noştri.

Dacă imprimaţi, copiaţi sau descărcaţi orice parte a site-ului nostru cu încălcarea acestor termeni şi condiţii, dreptul de a utiliza site-ul nostru vă înceta imediat şi trebuie, în funcţie de opţiunea noastră, să returnaţi sau să distrugeţi orice copie a materialelor pe care le-aţi făcut.

ÎNCREDEREA REFERITOR LA INFORMAŢIILE POSTATE

Comentariile sau materialele afişate pe site-ul nostru nu sunt destinate consilierii utilizatorilor cu privire la încrederea acordată conţinutului. Prin urmare, nu ne asumăm răspunderea şi responsabilitatea care decurge din orice încredere acordată a utilizatorilor, materialelor conţinute de site-ul nostru, sau de către orice persoană care poate să fie informată cu privire la conţinutul site-ului.

SITE-UL NOSTRU POATE SUFERI MODIFICĂRI

Site-ul nostru este actualizat în mod regulat, iar conţinutul poate fi modificat în orice moment. În cazul în care este necesar, accesul către site-ul nostru poate fi suspendat, sau închis pe termen nelimitat. Oricare din materialele afişate pe site/site-uri pot fi depăşite ca şi termen la un moment dat, iar noi nu avem obligaţia de a le actualiza.

RESPONSABILITATEA NOASTRĂ

Conţinutul afişat pe site-ul nostru este oferit fără nici un fel de garanţii, condiţii cu privire la exactitatea lor. În limita permisă de lege, noi, alţi membri ai grupului nostru de firme, afiliaţi şi terţe părţi conectate, prin prezenta excludem în mod explicit:

Toate condițiile, garanțiile și alte clauze care altfel ar putea fi impusă de statut, dreptului comun sau legea equity-, explicite sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, orice garanție pentru informații, date, servicii de date, acces limitat sau neîntrerupt, orice garanții privind disponibilitatea, acurateţea, utilitatea sau conținutul informațiilor și orice garanții de titlu, neîncălcare, comercializare sau potrivire pentru un anumit scop, noi nu ne asumăm orice astfel de garanții, explicite și implicate.

Orice responsabilitate pentru orice pierderi directe sau indirecte suferită de orice utilizator ce intră în contact cu site-ul nostru sau în legătură cu utilizarea, incapacitatea de utilizare sau rezultatele utilizării site-ului nostru, orice site-uri legate de site-ul nostru şi orice materiale postate pe acesta, inclusiv, dar fără a se limita la orice răspundere pentru:

 • pierderea de venituri sau venituri;
 • pierderea de afaceri; 
 • pierderea de profit sau contracte; 
 • pierderea de economii; 
 • pierdere de date; 
 • pierderea clientelei; 
 • timp irosit dedicat managementului;
 • și pentru orice altă pierdere sau daune de orice fel, rezultată fie cauzate de culpă (inclusiv neglijență), încălcarea contractului sau altfel, chiar dacă previzibilă, cu condiția ca această condiție nu ridică pretenţii pentru pierderea sau provoca daune bunurilor dumneavoastră tangibile sau orice alte pretenţii financiare pentru pierdere directă care nu sunt excluse din niciuna dintre categoriile menționate anterior.

Site-ul nostru, inclusiv, dar fără a se limita la, toate serviciile, conținutul, funcțiile și materialele, este oferit „ca atare “și „disponibil “, fără niciun fel de garanție, noi nu garantam ca site-ul nostru sau serviciile, conținutul, funcțiile sau materialele continute sunt oferite in timp real, sigure, neintrerupte sau fara erori, si nu garantam ca defectele vor fi corectate. Nu oferim nici o garantie referitor la faptul ca site-ul va respecta cerințele utilizatorilor. De asemenea niciun sfat sau informație obtinuta de catre utilizator prin intermediul site-ului, fie oral sau scris, nu va crea nicio garanție asupra continutului, daca nu este în mod expres mentionat. Totodata nu ne asumam responsabilitatea si nu vom fi responsabili pentru, orice daune sau viruși care pot infecta calculatorul sau alte dispozitive în urma a accesarii, utilizarii sau vizitării site-ului sau descărcarea oricarui conținut sau altor materiale de pe site. Dacă sunteți nemulțumit de site-ul nostru, singura optiune este sa renuntati la accesarea acestuia.

Exceptand situatia existentei unei garanții a produsului oferit de noi sau altfel specificat într-un contract de vânzare separat inițiat în scris, între noi și dumneavoastra, nu ne asumăm o responsabilitate explicita sau implicita legata de orice produs sau servicii comandate sau furnizate prin intermediul site-ului. Orice produs sau servicii comandate sau furnizate prin intermediul site-ului sunt furnizate ca atare, cu excepţia cazului in care este specificat altfel.

Termenii de mai sus nu afectează responsabilitatea noastră pentru moartea sau vătămările personale care decurg din cauza neglijenţei noastre, nici răspunderea pentru declaraţiile frauduloase sau reprezentarea falsa ca la o chestiune fundamentala, nici de orice altă responsabilitate care nu poate fi exclusă sau limitată de legislaţia în vigoare.

Dacă exista vreo greşeală în descrierea produsului sau preţului aparut pe site-ul nostru, ne rezervam dreptul de a corecta şi de a refuza sau anula orice comanda plasata pentru elementele existente la un preţ incorect. Orice comanda plasata prin intermediul site-ul nostri nu este considerata acceptata până când nu a fost expediata comanda.

INFORMAŢII DESPRE DUMNEAVOASTRĂ ŞI VIZIONAREA SITE-ULUI

Prin intermediul site-ului nostru procesam informatiile despre dumneavoastră în conformitate cu politica noastră de confidenţialitate. Prin utilizarea site-ului nostru sunteţi de acord cu o astfel de prelucrare de date şi garantati că toate datele furnizate sunt corecte.

TRANZACŢIILE ÎNCHEIATE PRIN INTERMEDIUL SITE-UL

Produsele disponibile pe site-ul nostru sunt comercializate numai pentru uz in scop personal, nu in scop commercial. Numai persoanele ce au varsta de minim 18 ani pot comanda produse. Anumite produse pe care le puteti achiziţiona pe site-ul nostru pot fi supuse unor termeni si conditii suplimentare prezentate la momentul achizitionarii.

UPLOAD-UL MATERIALELOR PE SITE-UL NOSTRU

Ori de câte ori veţi utiliza o funcţie care vă permite să încărcaţi conţinut sau alt material pe site-ul (s), sau de a face contact cu alţi utilizatori de pe site-ul (s), inclusiv prin utilizarea de bloguri, camere de chat, panouri mesaj sau alte forumuri publice, trebuie să respectati aceşti Termeni şi condiţii şi conditiile standardelor stabilite în politica de utilizare acceptabilă (vă rugăm să consultaţi Partea II de mai jos). Dumneavoastra garantati urmatoarele aspecte:

   1. Detineti toate drepturile, puterea si autoritatea necesara pentru a garanta drepturile ce survin prin prezentarea continutul trimis.

   2. Detineti drepturile necesare cu privire la orice continut incarcat pe site.

   3. Nici unul din materialele furnizate nu va incalca nici un drept de proprietate intelectuala sau drept de proprietate al unei terte parti si nu sunt ilegale, frauduloase, amenintatoare, abuzive, calamniatoare, defaimatoare, obscene sau inacceptabile.

Orice conţinut pe care il încărcaţi pe site va fi considerat neconfidenţial şi fără drept de proprietate, şi avem dreptul de a utiliza, copia, distribui şi dezvălui terţilor orice astfel de conţinut pentru orice scop. Avem dreptul de a dezvalui identitatea dvs la orice terţ care sustine ca orice continut postat sau încărcat pe Site-ul constituie o încălcare a drepturilor lor de proprietate intelectuală sau de a dreptului la confidenţialitate.

Orice conţinut, postat public sau transmis privat, este responsabilitatea unica a persoanei care a transmis astfel de conţinut. Este posibil sa nu monitorizam sau controlam conţinutul postat prin intermediul serviciilor şi nu putem fi responsabili pentru astfel de conţinut. Orice utilizare sau bazarea pe orice conţinut sau materiale publicate prin intermediul serviciilor sau obţinute de către dumneavoastră prin intermediul serviciilor de pe site este pe propriul risc.

Avem dreptul de a sterge orice conţinut sau postare pe care o faceti pe site-ul nostru dacă, în opinia noastră, un astfel de material nu este conform standardelelor noastre stabilite în politica de utilizare acceptabilă (vă rugăm să consultaţi Partea II de mai jos).

VIRUȘI, PIRATERIA ȘI ALTE INFRACȚIUNI

Nu trebuie să abuzati de site-ul nostru prin introducerea cu bună știință viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alt conținut care este rău intenționat sau dăunător tehnologic. Nu este permis sa incercati să obțineti acces neautorizat la site-ul nostru, serverul pe care este stocat site-ul nostru (e) sau orice alt server, computer sau bază de date conectata la site-ul nostru. Nu trebuie să atacati site-ul nostru printr-un atac de tip denial-of-service sau printr-o negare a serviciului atac distribuit. Nu este permis:

  1. Sa va angajati în spidering, „screen scraping “, „stergerea bazelor de date, “recoltarea de adrese de e-mail, sau alte informații personale sau, sau orice alt mijloc automat de accesare, sau care se înregistrează pe site-ul nostru (s) sau pentru servicii sau funcții oferite pe sau prin intermediul site-ului (e) nostru, sau obținerea de liste de utilizatori sau obținerea sau accesarea altor informații sau caracteristici privind, de la sau prin intermediul site-ului nostru (e) sau serviciile oferite pe sau prin intermediul site-ului nostru (s), inclusiv, fără a se limita la, orice informații care se află pe orice server de baze de date sau conectat la site-ul nostru (e) sau orice servicii oferite pe sau prin intermediul site-ului nostru (e);

  2. obținerea sau încercarea de a obține acces neautorizat la sistemele informatice, materiale, informatii sau orice servicii puse la dispoziție pe sau prin intermediul site-ului nostru (e) sau prin orice mijloace.

  3. Utilizarea site-ului nostru sau Serviciile puse la dispoziție pe sau prin intermediul site-ului nostru, în orice mod, cu intenția de a întrerupe, deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta site-ul nostru sau de astfel de servicii, inclusiv, fără limitare, trimiterea de mesaje nesolicitate în masă.

  4. Sa utilizați Serviciile Site-ul nostru sau caracteristici cu încălcarea proprietății noastre sau a unei terțe părți intelectuale sau alte drepturi de proprietate sau juridice; sau

  5. Sa folositi servicile site-ului nostru în încălcarea oricărei legi în vigoare. Sunteți de acord să nu încercați (sau să încurajati sau să sprijiniti pe altcineva) sa sustrageti, sa decriptati, sau sa faceti modificari care interfereaza cu site-ul nostru (e) și/sau conținutul, sau sa le folositi in scopuri neautorizate. Sunteți de acord sa nu utilizati site-ul nostru (e) în orice mod in care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta site-ul nostru sau continutul sau ar putea interfera cu utilizarea oricarei alte terte parti. Nu aveți dreptul să obțineți sau să încercați să obțineți materiale sau informații prin orice mijloace care nu sunt puse la dispoziția publicului si a utilizatorilor site-ului nostru (e). În cazul unei astfel de abateri, dreptul de a utiliza site-ul nostru va fi limitat imediat. Nu vom fi răspunzători pentru orice pierderi sau daune cauzate de viruși sau alte materiale daunatoare tehnologic care pot infecta echipamentul dumneavoastra, programe de calculator, date sau alte materiale de proprietate din cauza utilizării de către dvs. a site-ului nostru sau in urma descărcarcarii de catre dvs. a oricarui material postat.

DIRECŢIONAREA CĂTRE SITE-UL NOSTRU

Puteți să faceți trimitere sau să direcţionaţi utilizatori către pagina noastră de start, cu condiția ca acest lucru să se facă într-un mod corect și legal și care nu afectează reputația noastră, dar nu este permis să direcţionaţi utilizatorii către pagina noastră în așa fel încât să se sugereze orice formă de asociere, aprobare sau susținere din partea noastră în cazul în care nu există nici un acord în acest sens.

DESPĂGUBIRI

Sunteţi de acord să apăraţi, despăgubiţi companiile afiliate, și directorii, funcționarii, angajații și agenții lor, ţinând cont de cererile lor, datorii, costuri și cheltuieli, inclusiv onorariile rezonabile ale avocaților, care rezultă în orice fel în urmă:

 1. Utilizării site-ului nostru şi serviciilor asociate.

 2. Plasării sau transmiterii oricărui conţinut sau material prin intermediul site-ului nostru, sau

 3. încălcării legii sau a acestor termeni și condiții. Ne rezervăm dreptul, pe cheltuială proprie, să ne asigurăm apărarea exclusivă și controlul oricărei probleme, și în acest caz, sunteți de acord să cooperaţi cu noi pentru a acorda despăgubirile necesare.

JURISDICȚIE și legea aplicabilă

Prezentul acord este guvernat de legile de stat din Romania, fără a ține cont de conflictul prevederilor legale. Sunteți de acord ca orice actiune ce contravine prezentului acord, va fi adusa în instanța corespunzătoare în Romania și sunteți de acord să se supună jurisdicției exclusiva a tribunalelor din Romania.

POLITICA DE RETUR

Sperăm să fim încântaţi de bijuteriile noastre. Dacă, din orice motiv, vă decideți să nu păstrați achiziția on-line, vom accepta produsele pentru o rambursare completă doar dacă sunt intacte, în starea lor inițială şi dacă sunt însoțite de documentele de achizitie (factură/bon fiscal şi garanţie în original). Produsele pot fi returnate în termen de maxim 14 de zile de la data livrării.

Vă rugăm să tineti cont ca taxele de transport aferente nu vor fi restituite şi rămân în sarcina cumpărătorului iar în magazinele fizice poate fi valabilă o altă politica de returnare. Înainte de a returna produsele va trebui să ne contactați prin e-mail (info.oxette@oxette.ro sau la nr de telefon +40 0371 447160) pentru a obţine acceptul nostru în privinţa returului.

Vă recomandăm să trimiteţi produsele returnate printr-un serviciu poştal cu asigurare şi cu posibilitate de urmărire a traseului. De asemenea, recomandăm clienților să solicite o asigurare pentru a acoperi prețul de achiziție al produselor returnate. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare în cazul în care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat greşit. Nu putem accepta pentru retur produsele care au fost purtate, utilizate, modificate sau deteriorate.

Ne rezervăm dreptul de a refuza returul oricăror produse ce nu îndeplinesc condiţiile de retur mai sus prezentate.

LIVRARE

În funcție de care dintre site-urile noastre le vizitaţi, prețurile enumerate vor fi în monedele aplicabile. Costurile de livrare pe teritoriul României sunt gratuite pentru comenzi ce depăşesc suma de 300 lei, comenzile sub această sumă vor avea un cost de livrare de 15 lei pentru localităţile în care există sediu Fan Courier. Pentru produsele ce sunt în disponibile pe stoc termenul de livrare este de 3-4 zile lucrătoare, dacă nu sunt disponibile comanda poate dura până la 14 zile, cu notificare în prealabil. Pentru livrările în afara României rețineți că țara de destinație poate avea taxe de import pe care va trebui să le suportaţi.

DEZVĂLUIREA DATELOR PERSONALE

Dacă este necesar prin lege sau printr-un ordin judecătoresc putem dezvălui informațiile dvs. personale. În plus, putem divulga informațiile dvs. personale, numai în conformitate cu Politica de confidențialitate.

Preocupările dvs

Dacă aveți probleme cu privire la materialul care apare pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului de mai jos.

PARTEA II

Politica de Utilizare

Prezenta Politică privind utilizarea site-ului nostru stabilește termenii între noi și dvs privind accesarea site-urilor noastre Oxette, fie ca un oaspete sau un utilizator înregistrat. Aceasta Politică privind utilizarea acceptabilă se aplică tuturor utilizatorilor și vizitatorilor site-ului nostru. Utilizând site-ului nostru înseamnă că acceptați, și sunteţi de acord să respectaţi toţi termenii stipulaţi în politică de utilizare, care completează Termenii și condițiile stabilite anterior.

UTILIZĂRI INTERZISE

Puteți folosi site-ul nostru numai în scopuri legale.

Nu aveți dreptul să utilizați site-ul (e) nostru:

În orice mod care încalcă orice lege locală, națională sau internațională aplicabilă sau regulamentata.

În orice mod care este ilegal sau fraudulos

În scopul prejudicierii sau în încercarea de a dăuna minorilor în nici un fel.

Pentru a trimite, a primi cu bună știință, încărca, descărca, utiliza sau refolosi orice material care nu respectă standardele noastre de conținut.

Pentru a transmite sau a procura trimiterea, a oricărei formă de publicitate nesolicitate sau neautorizate sau materiale promoționale sau orice altă formă de solicitare similară (spam).

Pentru a transmite cu bună știință orice date, trimite sau încărca orice material care conține viruși, cai troieni, viermi, timp-bombe, spyware, adware sau orice alte programe dăunătoare ce pot să afecteze în mod negativ funcționarea oricărui software de calculator sau hardware.

De asemenea sunteţi de acord:

Sa nu reproduceţi, să copiaţi sau să revindeţi orice parte a site-ului nostru ce reprezintă încălcarea prevederilor Termenilor și condițiillor stabilite în partea I de mai sus.

Să nu accesaţi fără autorizaţie, să interferaţi, să deterioraţi sau perturbaţi:

orice parte a site-ului nostru (e);

orice echipament de rețea pe care este stocat site-ul nostru;

orice software utilizat în furnizarea de site-ul nostru (e); sau

orice echipament sau rețea sau software deținute sau utilizate de către o terță parte.

SERVICII INTERACTIVE

Putem periodic oferi servicii interactive pe site-ul nostru, inclusiv, fără a se limita la:

camere de chat.

buletin de noutăţi.

În cazul în care oferim un serviciu interactiv, vă vom oferi informații clare despre tipul de serviciu oferit, dacă este moderat (inclusiv dacă este uman sau tehnic) sau nu.

Vom decide dacă este necesar să se utilizeze moderarea serviciului în cauză (inclusiv ce tip de moderare), în limită riscurilor relevante. Cu toate acestea, nu avem obligația de a supraveghea, monitoriza sau modera orice serviciu interactiv oferit pe site-ul nostru (e), și excludem în mod expres răspunderea noastră pentru orice pierderi sau daune care rezultă din utilizarea oricărui serviciu interactiv de către un utilizator cu încălcarea standardele noastre de conținut, indiferent dacă serviciul este moderat sau nu. Utilizarea de către dvs. a unor astfel de servicii interactive sunt pe propriul risc. Utilizarea a oricare dintre serviciile noastre interactive de un minor este supusă consimțământului părintelui sau tutorelui. Este recomandat părinților care permit copiilor lor să folosească un serviciu interactiv, ca ei să comunice cu copiii lor cu privire la siguranța lor online. Minorii care utilizează orice serviciu interactiv ar trebui să fie conștienți de riscurile potențiale.

În cazul în care moderăm un serviciu interactiv, vă vom oferi în mod normal, un mijloc de a contacta moderatorul, în cazul în care va apărea o preocupare sau dificultate. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate pentru cerințe suplimentare, restricții și declinări despre serviciile noastre interactive.

Standardele conţinutului

Aceste standarde de conținut se aplică pentru toate materialele cu care contribuiţi la site-ul nostru (contribuții), precum și la orice servicii interactive asociate cu acestea. Trebuie să respectaţi următoarele standard aplicabile. Standardele se aplică pentru fiecare parte a materialului distribuit. Contribuțiile trebuie să:

Să fie exacte.

Să fie originale.

Să respecte legile în vigoare în România și în orice țară din care sunt postate. Contribuțiile nu trebuie să:

Conţină orice material care este defăimătoar pentru orice persoană.

Conține orice material care este obscen, ofensator, plin de ură.

conţină material explicit sexual.

să promoveze violența.

să promoveze discriminarea pe criterii de rasă, sex, religie, naționalitate, handicap, orientare sexuală sau vârstă.

Încalce drepturile de autor, drepturile bazei de date sau a mărcii comercială.

Să fie de natură să inducă în eroare orice persoană.

Să fie făcută cu încălcarea oricărei obligații legale datorate unei terțe părți, cum ar fi o taxă contractuală sau o obligație de încredere.

să promoveze orice activități ilegale.

Să fie în pericol, abuz sau invada intimitatea altei persoane, sau poate cauza disconfort, inconvenienţe sau anxietate inutilă.

Să fie folosit pentru a juca rolul unei persoane, sau pentru a denatura identitatea unei persoane.

să dea impresia că acestea sunt conţinute ataşate de noi, în cazul în care acest lucru nu este cazul.

să promoveze sau să asiste orice act ilegal, cum ar fi (cu titlu de exemplu numai) încălcarea drepturilor de autor sau de abuzul de calculator.

SUSPENDARE ȘI REZILIERE

Vom stabili, la alegerea noastră, dacă a existat o încălcare a acestei Politici de Utilizare prin utilizarea a site-ului nostrum. Atunci când a avut loc o încălcare a acestei politici, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate. Nerespectarea acestei Politici de Utilizare constituie o încălcare gravă a Termenilor și Condițiilor (a se vedea partea I de mai sus), după ce aveţi permisiunea de a utiliza site-ul nostru, și poate avea ca rezultat luarea următoarelor acțiuni:

retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului de a utiliza site-ul nostru.

îndepărtarea imediată, temporară sau permanentă a mesajelor publicate sau materialele încărcat de tine pe site-ul nostru.

Eliberarea unui avertisment.

Întocmirea procedurilor legale împotriva dvs. pentru rambursarea tuturor costurilor pe bază de răspundere civilă (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, costurile administrative și juridice rezonabile) care rezultă din încălcarea acestor termeni şi condiţii.

acțiuni în justiție împotriva ta.

Dezvăluirea unor astfel de informații către autoritățile de aplicare a legii așa cum considerăm că este necesar.

Excludem răspunderea pentru acțiunile întreprinse ca răspuns la încălcări ale acestei politici de utilizare acceptabilă. Răspunsurile descrise în această politică nu sunt limitate, și putem lua orice altă acțiune rezonabilă, pe care o considerăm acceptabilă.

MODIFICĂRI ALE POLITICII DE UTILIZARE

Noi putem revizui această politică de utilizare, în orice moment, prin modificarea acestei pagini, o astfel de schimbare fiind valabilă din momentul postării pe site-ul nostru. Este de așteptat să verificați această pagină din când în când pentru a lua cunoștință de orice modificări survenite.

X