Garanţie

GARANŢIE

INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE/GARANŢIE

 

CEASURI

Vă mulţumim pentru achiziţionarea ceasului OXETTE. Pentru o utilizare corespunzătoare, vă rugăm să citiţi indicaţiile cu atenţie.

GARANŢIE

Condiţiile de garanţie prezentate se aplică pentru ceasurile achiziţionate/aduse la garanţie din orice ţară.

Ceasurile Oxette beneficiază de o garanţie de 24 de luni de la dată achiziţionării. Garanţia este valabilă doar prin prezentarea certificatului de garanţie în original, datat, completat corect în întregime şi ştampilat de către un magazin Oxette sau dealer autorizat. În perioada de garanţie, prin prezentarea certificatului de garanţie valid, aveţi dreptul la repararea gratuită sau înlocuirea produsului a oricărui defect ce ţine de funcţionarea ceasului, a mecanismului, limbilor indicatoare şi a cadranului ceasului, dacă se confirmă faptul că este un defect de fabricaţie. Acest certificat de garanţie nu acoperă defecte rezultate din utilizarea necorespunzătoare a produsului, lipsa de îngrijire, neglijenţă, accidente (lovituri, izbiri, furt, pierderi), uzură normală, şi nu acoperă uzură normală a lentilei, brăţării, curelei de ceas sau bateriei.

În primele 6 luni de la achiziţionarea ceasului beneficiati de gratuitate la înlocuirea bateriei. Din momentul în care certificatul de garanţie nu mai este valabil, clientul suportă toate cheltuielile legate de reparaţie, poştă, taxe de transport, asigurare.

ÎNGRIJIREA PRODUSULUI

Vă recomandăm ca pentru orice reparaţie sau intervenţie asupra produsului să prezentaţi ceasul într-un magazin Oxette sau dealer autorizat. Fiecare produs prezintă o serie de identificare, regăsit pe certificatul de garanţie, ceea ce ne ajută să oferim un serviciu de reparaţie personalizat şi eficient. Vă rugăm să păstraţi certificatul de garanţie al produsului deoarece acesta atestă provenienţă ceasului şi autenticitatea acestuia.

ATENŢIE

1. Această garanţie nu acoperă cristalele, metalul, sau părţi din silicon, textile, piele.

2. Această garanţie nu acoperă daune provocate de apă în cazul în care ceasul nu este rezistent la apă (va rugăm să verificaţi pe spatele ceasului rezistenţă la apă şi consultaţi tabelul din certificatul de garanţie).

3. Această garanţie nu acoperă orice deteriorare, indiferent pe ce parte a produsului, rezultată din folosirea anormală/abuzivă, lipsa de îngrijire, neglijenţă, accidente (lovituri, izbiri, geam spart, calamităţi natural, furt, pierderi).

4. Beneficiaţi de garanţie doar prin prezentarea certificatului de garanţie în original, datat, completat corect în întregime şi ştampilat de către un magazin Oxette sau dealer autorizat.

5. Oxette nu îşi asumă responsabilitatea pentru defectele survenite prin manipularea produselor de către persone neautorizate.

6. Copierea acestui certificate de garanţie nu este acceptată.

7. Această garanţie nu afectează drepturile legale ale consumatorului.

8. Garanţia este anulată în cazul în care ceasul este afectat de dezastre naturale, cum ar fi incendii, inundaţii sau cutremur.

REZISTENŢĂ LA APĂ

Ceasurile Oxette au rezistenţă la apă de minim 3 ATM, ceea ce înseamnă că este rezistent la pulverizare, transpiraţie, ploaie uşoară. Nu este indicat să fie ţinut sub apă. Rezistenţă la apă a ceasului este asigurată prin certificatul de garanţie timp de 24 de luni.

Rezistenţă la apă a unui ceas nu poate fi permanent garantată, această poate fi afectată de uzură garniturilor de etanseitate sau prin şocul accidental la nivelul coroanei.

Va recomandăm să trimiteţi ceasul o dată la doi ani în unul din punctele autorizate Oxette pentru verificarea şi înlocuirea garrniturilor ce asigura rezistenţă la apă.

INSTRUCŢIUNI DE FOLOSIRE

Ceasul dumneavoastră conţine componente de precizie. Pentru a asigura funcţionarea optimă, va rugăm să respectaţi următoarele instrucţiuni:

1. Evitaţi expunerea ceasului dumneavoastră la schimbări bruşte de temperatura sau temperaturi extreme (peste 60 ̊ C sau sub 0 ̊C).

– Temperaturile ridicate pot scurta durata medie de viaţă a bateriilor;

– Temperaturile joase pot determina ceasurile să rămână în urmă, sau să o ia înainte.

2. Nu activaţi niciodată coroana de setare a orei/datei şi/sau butoanele în timp ce ceasul este sub apă (sau dus) şi asiguraţi-va că butoanele/coroana a fost apăsată după fiecare operaţie. Dacă apare apă în interiorul cadranului sau se abureşte, duceţi ceasul imediat în service. Apa poate coroda părţile electronicein din interiorul ceasului.

3. Evitaţi şocurile extreme. Ceasul dumneavoastră este realizat să reziste şocurilor normale rezultate în urmă purtării.

4. Evitaţi să purtaţi ceasurile în prezenţa gazelor şi a substanţelor chimice, deoarece unele piese ale ceasului se pot deteriora, dizolva sau chiar defecta.

5. Evitaţi purtarea ceasului în apropierea câmpurilor electromagnetice intense deoarece poate fi afectată funcţionarea mecanismului. În general, ceasul dvstra nu este afectat de aparatele electrocasnice normale.

ÎNGRIJIREA CEASULUI

Pentru că ceasul dvstra să aibă o durată de viaţă îndelungată, acesta trebuie curăţat periodic de reziduurile lăsate de transpiraţie, murdărie sau alte substanţe rezultate în urmă purtărilor intense.

Curăţaţi ceasul cu ajutorul unei cârpe moi. Nu scufundaţi ceasul în apă.

Brăţările metalice trebuie să fie curăţate periodic pentru a se menţine luciul: folosiţi o periuţă moale înmuiată în puţin săpun lichid pentru a curăţa depunerile dintre zalele brăţării şi de pe brăţară. Ştergeţi bine la final cu o cârpă moale.

Pentru curele din silicon sau plastic: spălaţi uşor cu apă şi săpun, nu utilizaţi solvenţi.

Pentru curelele din piele: curăţaţi uşor şi cu atenţie cu ajutorul unei carpe moi şi uscate.

ATENŢIE!

Nu lăsaţi bateriile la îndemână copiilor.

Dacă cumva o baterie este înghiţită, chemaţi un medic de urgenţă.

GHID INTERNAŢIONAL PENTRU REZISTENŢă LA APĂ

În funcţie de indicaţiile care apar pe carcasa ceasului, utilizările recomandate sunt următoarele:

Rezistent la apă 3ATM: Rezistenţă medie la apă. Poate rezistă la pulverizare, transpiraţie, ploaie uşoară, spălarea uşoară a mâinilor. 

• Rezistent la apă 5ATM: Poate fi purtat pe durata duşului, şi innotului de suprafaţă.

Rezistent la apă 10ATM: Poate fi purtat pe durata duşului, băii sau innotului.

Rezistent la apă 20ATM: Potrivit pentru sporturi acvatice, scufundări.

Warranty Chart

TIP DE CEAS FĂRĂ DATĂ

SETAREA OREI

Coroana ceasului are două poziţii:

Poziţia de funcţionare:

1. Coroana ceasului trebuie să fie în poziţia (0).

Poziţia pentru setarea orei:

1. Trageţi coroana în exterior la poziţia(1).

2. Rotiţi de coroana pentu a ajusta acele la ora dorită.

3. Împingeţi coroana la poziţia(0) pentru a pune ceasul în funcţiune.

Oxette Watch

 

CEAS CU AFIŞAREA DATEI

Setarea orei

Coroana ceasului are 3 poziţii:

Poziţia de funcţionare:

1. Coroana ceasului trebuie să fie în poziţia (0).

Setarea orei:

1. Trageţi coroana în exterior la poziţia(2).

2. Rotiţi de coroana pentu a ajusta acele la ora dorită.

3. Împingeţi coroana la poziţia(0) pentru a pune ceasul în funcţiune.

Setarea datei:

1. Trageţi coroana în exterior la poziţia(1).

2. Rotiţi până apare dată corectă.

3. Împingeţi coroana la poziţia(0) pentru a pune ceasul în funcţiune.

Oxette Watch

 

 

X