Despre Noi

POVESTEA NOASTRĂ

Oxette este un brand grecesc al PERIDEO SA, companie implicată activ în domeniul producţiei, distribuţiei şi al vânzărilor de bijuterii, ceasuri şi accesorii de modă. Cu o experienţă de peste 25 ani, PERIDEO a reuşit să devină o prezenţa importantă nu numai in Grecia, ci în Întreagă lume. Lansat iniţial la Atena, în 1998, brandul OXETTE a atras atenţia consumatorilor la nivel mondial într-un interval foarte scurt de timp. În prezent, OXETTE operează în multe ţări, prin intermediul magazinelor proprii, francizelor, punctelor de vânzare în alte magazine şi al magazinelor de tip “shop corners”.

FILOSOFIE

Brandul Oxette a fost creat pentru femeia şi bărbatul moderni, independenţi, care iubesc moda şi care o folosesc pentru a-şi exprima propria personalitate şi propriul statut social, într-o comunitate globală.

DESIGN

Admiratele design-uri Oxette sunt inspirate de modul original şi unic de abordare al creaţiei de bijuterii, producând astfel comori care îmbină elegantă şi versatilitatea cu stilul şi glamour-ul.

MEŞTEŞUG

Echipa de designeri OXETTE îşi concentrează eforturile pe crearea de piese care arată şi dau o stare de bine celui care le poartă şi care emană stilul de viaţă al clientului printr-o îmbinare fastuoasă a Designului, Inovaţiei şi a Farmecului.

COLECTII

Colecţiile OXETTE cuprind bijuterii, ceasuri şi accesorii care sunt atent concepute pentru a aduce un echilibru între tendinţele modei de astăzi şi artă.

Oxette
X