Copyright

COPYRIGHT

Acest site şi conţinutul său sunt proprietatea PERIDEO SA – © PERIDEO SA 2011. Toate drepturile rezervate.

Orice redistribuire sau reproducere a unei părţi sau a întregului conţinut în orice formă este interzisă în afara următoarelor situaţii:

• puteţi tipări sau descărca fragmente numai pentru uz personal şi non-comercial

• puteţi furniza conţinutul unor terţe părţi pentru uz personal, dar numai dacă menţionaţi site-ul ca sursă pentru material

Nu puteţi, fără permisiunea noastră expresă în scris, distribui sau exploata comercial conţinutul, nici transmite sau stoca în orice alt website sau altă formă electronică.

MĂRCI

Pentru Licenţe, Presă şi alţi Terţi

Numele OXETTE® este asociat pe scară largă cu moda, bijuterii de lux şi servicii clienţi de înaltă calitate. Aceasta şi alte mărci comerciale ale PERIDEO SA (“Mărci”) sunt active valoroase şi importante de proprietate intelectuală ale companiei. Mii de tranzacţii sunt efectuate în întreaga lume în fiecare zi de către persoane fizice şi companii care utilizează produsele şi serviciile Oxette şi utilizarea corespunzătoare a Mărcii noastre este esenţială pentru a continua să îi asociem calitatea produselor şi serviciilor noastre.

Aceste reguli stabilesc politicile noastre pentru utilizarea corespunzătoare a Mărcii noastre. Acestea au fost concepute pentru a va ajuta să vă raportaţi în mod corespunzător la mărcile noastre, a utiliza corect logo-urile şi reprezintă un ghid pentru a înţelege cum puteţi utiliza mărcile noastre. Cerem tuturor utilizatorilor noştri autorizaţi să urmeze cu atenţie aceste reguli atunci când utilizează oricare dintre Mărcile noastre.

CE ESTE O MARCĂ?

O marcă este un cuvânt, nume, simbol sau desen (sau o combinaţie a acestora), care identifica produsele sau serviciile unei persoane sau societăţi, şi le distinge de produsele şi serviciile altora. O marca ajută proprietarul să asigure consumatorii de calitatea şi atributele unice ale acestor produse şi servicii, contribuind astfel la promovarea acestora.

REGULI GENERALE

PERIDEO SA este proprietarul exclusiv al Mărcilor sale şi ne rezervăm toate drepturile care nu sunt menţionate în mod expres în aceste reguli. În mod special, toate beneficiile derivate din utilizarea Mărcii noastre aparţin PERIDEO SA.

Utilizarea mărcilor noastre cu permisiune

Nu puteţi utiliza Mărcile noastre fără acordul PERIDEO SĂ. Cu permisiunea noastră, utilizarea trebuie să se limiteze la subiectul acestor reguli, precum şi la modul specific pentru care aţi primit permisiunea de utilizare.

Includeţi atribuirea corectă.

Întotdeauna includeţi simbolul corect de marca înregistrată (® sau ™, aşa cum este indicat lângă fiecare marca) în fiecare document în care utilizaţi mărcile noastre.

Reguli de utilizare a logo-urilor

În utilizarea logo-urilor noastre (i) nu modificaţi sau denaturaţi aspectul logo-ului în niciun fel, de exemplu, prin adăugarea de elemente de design, culori, sau schimbarea fontului, (îi) utilizaţi logo-urile noastre exact aşa cum apar pe site-ul nostru, fără a schimbă dimensiunea lor (iii) lăsaţi spaţiu liber adecvat în jurul logo-urilor noastre, (iv) menţineţi lizibilitatea logo-urilor şi (v) nu le folosiţi în scopuri de marketing sau pe materiale de ambalare, sau în site-ul dumneavoastră.

Faceţi diferenţa între mărcile dvs şi ale noastre.

Nu puneţi numele firmei, mărci comerciale, mărci de servicii sau nume de produse imediat lângă (sau combinate cu) Mărcile noastre. Păstraţi Mărcile noastre exprimate în cuvinte la o distanţă acceptabilă faţă de alte texte – moduri acceptabile de a face acest lucru sunt includerea Mărcii noastre între ghilimele, şi/sau folosind un font diferit pentru textul documentului faţă de cel utilizat în Mărcile noastre.

În descrierea serviciilor sau a produselor dvs în relaţie cu produsele şi serviciile PERIDEO S.A., asiguraţi-vă că (i) formularea este în concordanţă cu acest reguli, (îi) Mărcile noastre se disting clar de produsele şi numele serviciilor dvs, şi (iii) Mărcile noastre nu sunt parte a, amestecate cu, sau încorporate în compania dvs., sau produsele, serviciile sau numele de domenii.

Nu folosiţi Mărcile noastre că nume pentru companii, produse sau că numele pentru domenii web

Nu folosiţi în întregime sau parţial Mărcile noastre într-o manieră care ar putea implică sponsorizare, afiliere sau aprobare între PERIDEO SA şi compania, produsele sau serviciile dvs, sau într-un mod care ar putea dilua caracterul distinctiv al Mărcii noastre. De exemplu, nu utilizaţi în numele unei companii, al unui produs, al unui site sau al unui domeniu cuvinte care îmbină Mărcile noastre cu alte cuvinte, termeni sau mărci comerciale (de exemplu, denumirea produsului “oxettexyz” sau site-ul dvs. “oxetteexperts.com”).

Nu copiaţi mărcile, website-ul şi linia de produse PERIDEO SA

Nu imitaţi Mărcile noastre, logo-urile, ambalaje comerciale sau alte elemente de ambalaje de produse şi site-ul Web în materiale publicitare, pe ambalajul produselor, în campanii de promovare şi în alte materiale pentru produsele dvs. De exemplu, în descrierea serviciilor PERIDEO S.A., în legătură cu produsele sau serviciile dvs., nu utilizaţi fontul logo-urilor noastre, care ar fi de natură să creeze o asociere între PERIDEO SA şi compania dvs. De exemplu, nu utilizaţi nume precum “Oxette World”, “Oxette Retail” sau formulări similare în materialele de marketing sau de promovare.

Nu modificaţi mărcile noastre.

Nu aveţi dreptul să modificaţi aspectul Mărcilor noastre prin abreviere, includerea în acronime, schimbarea ortografiei, folosindu-le parţial, schimbarea aspectului.

Folosiţi Mărcile noastre doar că Adjective sau nume proprii.

Folosiţi Mărcile noastre ca atribute, urmate de substantivul corespunzător descrierii produsului sau a serviciului în cauza (de exemplu, “platforma OXETTE® de ajutor este excelenţă”). Puteţi folosi, de asemenea, mărcile fără modificare, dar numai atunci când descrie proprietăţile produsului de baza (de exemplu, “OXETTE® oferă servicii excelente”, dar nu “OXETTE® funcţionează bine”). NU UTILIZAŢI NICIODATĂ mărcile noastre că SUBSTANTIV, VERB, PLURAL sau FORME POSESIVE.

Nu licitaţi pentru mărcile noastre

Cu excepţia cazului în care primiţi permisiunea expresă a PERIDEO SA, nu puteţi licita pentru Mărcile noastre sau variante ale lor în motoarele de căutare Web.

Nu încercaţi să înregistraţi mărcile noastre

Nu încercaţi să înregistraţi Mărcile noastre. Nu puteţi înregistra în nicio jurisdicţie un nume de domeniu care utilizează toate sau o parte a Mărcilor noastre într-o manieră care ar putea crea confuzie cu privire la o potenţială sponsorizare, afiliere sau endorsare a companiei, a produselor sau a serviciilor de către PERIDEO SA.

Alte Angajamente.

Dacă se solicită, trebuie să furnizaţi PERIDEO SA mostre ale materialelor de marketing care conţin oricare dintre Mărcile noastre.

Nu folosiţi Mărcile noastre într-un mod denigrant sau degradant.

În situaţia în care sunteţi la curent cu utilizarea de către cineva a mărcilor noastre încălcând aceste reguli, va rugăm să ne contactaţi prin telefon sau e-mail.

X