Declinarea Responsabilităţii

DECLINAREA RESPONSABILITĂŢII

Informaţiile prezentate pe acest website sunt furnizate de PERIDEO SA şi au titlu informativ. Ne străduim să menţinem acurateţea lor, însă nu putem garanta în niciun fel, implicit sau explicit, exhaustivitatea, acurateţea sau disponibilitatea produselor, serviciilor, informaţiilor sau a elementelor grafice preluate de site în orice scop. Clientul îşi asumă responsabilitatea cu privire la utilizarea acestor informaţii.

Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pierderi sau daune, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderi sau daune indirecte sau în consecinţă, sau orice pierderi sau daune rezultate din orice pierderi de date sau profituri care decurg din/sau în legătură cu utilizarea acestui website sau a oricăruia dintre site-urile noastre.

Prin intermediul acestui site puteţi naviga către alte site-uri care nu sunt deţinute de PERIDEO SA. Nu avem niciun control asupra naturii, conţinutului şi disponibilitatea acestor site-uri. Includerea oricărui link nu implică neapărat o recomandare sau o susţinere a punctelor de vedere exprimate în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a menţine funcţionarea corectă a website-ului. Cu toate acestea, PERIDEO SA nu îşi asumă responsabilitatea pentru, şi nu va fi răspunzător pentru indisponibilitatea temporară a site-ului că urmare a unor problemele tehnice pe care nu le putem controla.

X