Îngrijirea Produselor

ÎNGRIJIREA PRODUSELOR

ÎNGRIJIREA BIJUTERIILOR OXETTE

Păstraţi bijuteriile în caseta originală (căptuşită) sau într-o husă de catifea. O lustruire ocazională cu o cârpă moale va ajuta la menţinerea finisajului lucios iniţial. Întotdeauna amintiţi-vă să protejaţi bijuteriile de contactul cu parfum, fixativ de par sau alte substanţe chimice. Îngrijirea adecvată şi depozitarea corectă a bijuteriilor va contribui la menţinerea luciului şi a frumuseţii lor in timp.

ÎNGRIJIREA CEASURILOR OXETTE

Temperatura: Nu expuneţi ceasul la lumina directă a soarelui sau la temperaturi extreme. Expunerea pe termen lung ar putea afecta buna funcţionare a ceasului şi ar putea scurta durata de viaţă a bateriei.

Impact: Ceasurile Oxette pot susţine impacturi şi şocuri aferente desfăşurării activităţilor normale zilnice, precum şi cele legate de sporturi non-contact. Probleme serioase pot apărea, însă, în cazul în care ceasul este aruncat sau supus unor şocuri severe.

Câmpuri magnetice: Ceasurile Oxette se comportă normal în câmpuri magnetice de până la 60 de gauss, prin urmare nu sunt afectate de electrocasnicele obişnuite. Operarea ceasului poate fi afectată temporar dacă este purtat în preajma unor câmpuri magnetice intense.

Electricitate Statică:

În cazul în care ceasul este expus la câmpuri electrice intense, afişajul îşi poate pierde exactitatea.

Gaze şi Chimicale: Nu purtaţi ceasul în mediu ce prezintă parfumuri în cantitati mari, produse chimice puternice şi gaze. Unele părţi ale ceasului îşi pot pierde culoarea, dizolvă sau chiar rupe. Cureaua se poate decolora în cazul în care intră în contact cu mercur, cum ar fi de la un termometru spart. Evitaţi în mod special contactul cu substanţe chimice!

Curăţarea ceasului Oxette: Purtarea zilnică a unui ceas poate duce la adunarea de reziduuri. Pentru a asigura o durata de viaţă mai mare ceasului, îngrijiţi-l şi curăţaţi-l în mod regulat.

Folosiţi o cârpă moale, absorbantă, pentru a curăţa lentila ceasului.

Curele de metal: Utilizaţi o periuţă de dinţi uscată, cu peri moi, pentru a freca uşor între zalele brăţării, atât pe interior cât şi pe exterior.

Curele de plastic sau de cauciuc: spălaţi uşor cu apă. Nu utilizaţi solvenţi.

Curele de piele: curăţaţi uşor suprafaţa curelei utilizând o cârpă moale, uscată.

Ceasurile sunt bijuterii şi trebuie tratate cu grijă. Nu ne putem asuma responsabilitatea pentru pietre dislocate sau pentru probleme cauzate articolelor vestimentare în urma utilizării greşite a produselor.

ATENŢIE

Nu lăsaţi bateriile la îndemâna copiilor!

Dacă o baterie este înghiţită din greşeală, contactaţi imediat un medic!

X