Mărţişorul perfect pentru ea
By Alexandra Popescu Articole noi 0 comment
18/feb. Mărţişorul perfect pentru ea

Mărţişorul perfect pentru ea

Primăvara bate la uşă. Natura reînvie şi totul în jur prinde culoare. Mărţişorul reprezintă principalul simbol care vesteşte atât sosirea primăverii cât şi renaşterea naturii. Încă din timpuri străvechi, mărţişorul a fost oferit femeilor pentru a fi purtat pe durata lunii martie şi se consideră că aduce noroc şi belşug acesteia.

În zilele noastre, mărţişorul se regăseşte sub diverse forme. Noi considerăm că mărţişorul cel mai potrivit pe care puteţi să-l oferiţi constă într-o bijuterie frumoasă care îi va pune în evidenţă feminitatea. Până la urmă, în luna martie sărbătorim femeia, gingăşia şi feminitatea ei şi ce alt mărţişor mai potrivit să îi oferi, decât o bijuterie care îi va scoate în evidenţă aceste trăsături?

Fie că vorbim despre soţie, sora, fiica sau mamă, noi îţi propunem o gamă largă de bijuterii potrivite pentru fiecare dintre ele.

Pentru soţie sau iubită îți propunem brăţările Fantasy. Poţi alege dintr-o gamă variată de elemente decorative, potrivite stilului ei. Alege-o pe cea cu elementul infinitului şi al coroanei pentru a-i sugera faptul că va fi întotdeauna cea mai importantă femeie din viaţa ta. Oferă-i brăţara cu simbolul potcoavei şi al trifoiului pentru noroc şi prosperitate.

Colecţia Feminity Snow Flake combină elemente feminine şi elegante care pot alcătui cadoul perfect de Mărţişor pentru persoana iubită.

Alege colierele cu lanţ dublu din Colecţia Gifting, potrivite pentru orice ocazie. Acestea se vor îmbina armonios atât cu ţinutele casual cât şi elegante.

Dacă vorbim despre sora, mamă, colega sau parteneră de afaceri atunci alege bijuterii cu perle şi elemente cât mai simple, clasice. Pentru mamă poţi opta pentru o brăţară fină din argint regăsită în Colecţia Gifting, placată cu aur galben şi decorată cu perle la care poţi adăuga cerceii din colecţie. Perlele nu se demodează niciodată şi sunt un cadou potrivit pentru orice ocazie. Dăruieşte-i bijuterii potrivite pentru vârsta ei şi stilul pe care îl adopta.

Fiicei sau nepoatei îţi recomandăm bijuteriile din Colecţia Symbols Carousel, ce conţin simboluri potrivite pentru primăvară şi Mărţişor. Sunt perfecte pentru adolescente. Noi am ales brăţara şi colierul cu elementul “fluturelui” deoarece acesta reprezintă un alt simbol al vestirii primăverii.

Este de evitat să oferi bijuterii masive, de tip statement cu ocazia Mărţişorului deoarece nu sunt în ton cu ocazia. Alege bijuterii cu elemente fine şi gingaşe ce vor păstra vie amintirea momentului la fiecare purtare.

Ambalajul în care oferi cadoul este foarte important. Pe lângă cutie şi punga de cadou, ataşează bijuteriei simbolul principal al Mărţişorului şi anume, şnurul roşu cu alb. Pentru a completa cadoul, dăruieşte-i şi un buchet de flori de sezon, ghiocei, zambile sau lalele. Cu siguranţă va aprecia aceste detalii.

Dăruiţi din suflet cele mai frumoase bijuterii celor mai frumoase femei din viața voastră. Fiecare femeie este specială şi merită să le oferiţi cadouri cu însemnătate.

Previous Next
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.