Idei de cadouri pentru absolvire
By Oxette Articole noi 0 comment
28/mai Idei de cadouri pentru absolvire

Idei de cadouri pentru absolvire

 

Urmează unul dintre cele mai importante și așteptate momente din viața oricărui tânăr, absolvirea. Fie că vorbim despre absolvirea liceului sau a facultății, acest moment marchează începutul unei noi etape ce îi va contura personalitatea și îl va forma ca om.

În aceste momente speciale este important ca familia, prietenii și toți cei apropiați absolventului să fie alături de el pentru a-l încuraja și a-l susține în noua lui etapă. Pe lângă cuvintele de încurajare și nelipsitul buchet de flori, un accesoriu sau o bijuterie reprezintă cadoul perfect pentru această ocazie. Oferindu-i în dar un accesoriu sau o bijuterie, îi vei oferi mai mult decât un obiect. Îi vei oferi sprijinul tău, dragostea pe care i-o porți și încrederea că își poate atinge visurile. Pe lângă toate acestea, îi vei dărui o amintire frumoasă care solidifică legătura specială dintre voi.

Ce accesorii alegem pentru un tânăr absolvent?

Pentru un tânăr absolvent de liceu alege o brățară din șnur textil sau din piele, accesorizată cu elemente din oțel inoxidabil.

Pentru un tânăr care va absolvi facultatea, cadoul ideal îl reprezintă un ceas. Poți opta pentru un ceas cu curea de piele sau unul cu brățară metalică. Ceasul, pe lângă faptul că este un accesoriu util, arată bine și completează perfect orice ținută.

Ce bijuterii și accesorii alegem pentru o tânără absolventă?

Pentru o domnișoară, absolventă de liceu, îți propunem brățările Fantasy. Aceste brățări sunt realizate din oțel inoxidabil și se diferențiază prin elemente decorative care se regăsesc sub diverse forme. Brățara este ajustabilă fiind potrivită și unei domnișoare cu o încheietură mai subțire. Descoperă aici varietatea de modele din colecția Fantasy.

Ceasurile FlowerBomb sunt de asemenea o alegere potrivită pentru această ocazie. Varietatea de culori neutre în combinație cu modelul floral din interiorul cadranului oferă ceasului unicitate și un aer feminin. Designul lor atrage atenția într-un mod plăcut.

Unei domnișoare care absolvă facultatea, cadoul potrivit constă într-un set de cercei, brățară și colier. Noi îți propunem un set fin și gingaș deoarece urmează o perioadă de tranziție presărată cu multe schimbări pentru ea, atât din punct de vedere emoțional cât și profesional. Alege-i un set pe care îl va putea purta atât la viitorul job, la întâlnirile romantice cât și la ieșirile casual prin oraș. Dacă te-ai hotărât să-i oferi un set, atunci este important să ții cont de stilul și de vârsta ei. Nu vei da greș optând pentru detalii feminine pe care le regăsești în colecțiile Gifting, Luna și Floret. Alege modelul care i se potrivește cel mai bine și care o va pune în valoare.

Dacă te-ai gândit să-i dăruiești un inel ține cont de anumite aspecte cum ar fi masura, modelul și culoarea acestuia. Dacă este o persoană care adoptă un stil simplu, natural atunci alege-i un inel cât mai simplu cu pietre de dimensiuni mici, incolore precum cele din colecția Gifting. Dacă este adepta stilului casual-rock, inelele Sky Light sunt alegerea perfectă, iar pentru un stil elegant nu vei da greș alegând inelele din colecția Bright Star.

Cadourile pentru absolvire sunt amintiri frumoase care dăinuie peste ani. Alege bijuteriile și accesoriile Oxette sau Loisir pentru a păstra vie amintirea momentelor petrecute împreună.

Previous Next
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.