Descoperă noile colecții primăvară-vară 2019 Oxette și Loisir
By Oxette Articole noi, Fashion Trends 0 comment
15/mai Descoperă noile colecții primăvară-vară 2019 Oxette și Loisir

Descoperă noile colecții primăvară-vară 2019 Oxette și Loisir.

Noile colecții de primăvară-vară Oxette și Loisir au fost create pentru a te surprinde într-un mod inedit.

Colecția de primăvară-vară Oxette 2019 „Desert Blue”

Oxette a lansat colecția „Desert Blue” care ne va transpune într-un loc magic, inundat de razele soarelui, fiind inspirată de culorile deșertului. Această colecție se axează pe detalii spectaculoase precum franjurii și broderii, detalii care sunt învăluite într-un aer boem, dar modern în același timp.

Fie că vorbim despre cercei, coliere, brățări sau inele, fiecare piesă este inspirată de stilul boho-chic cu detalii moderne, menite să ne surprindă într-un mod plăcut.

Regăsim bijuterii cu elemente florale, perfecte pentru ținute lejere de vară. Culorile vibrante, dar și minimalismul reprezintă elemente cheie ale colecției, potrivite pentru stilul fiecăreia dintre noi.

Ceasurile Oxette urmează o linie casual-elegantă la care se adaugă elemente inedite, precum țintele sau culorile, care se regăsesc fie pe curea, fie în interiorul cadranului.

Din fiecare piesă a acestei colecții reiese dăruirea și pasiunea designerilor Oxette pentru a crea cele mai inedite și unice bijuterii. Descoperă cele mai noi produse aici.

Colecția de primăvară-vară 2019 Loisir „Dreamy Summer”

Colecția de primăvară-vară 2019 Loisir „Dreamy Summer” este inspirată de zilele senine și călduroase de vară, combinând atât elemente florale și fluturi, cât și elemente boho-chic, precum dreamcatcher-ul.

Dreamcatcher-ul sau talismanul viselor este un element important al acestei colecții. Tradiția spune că acest talisman a fost conceput pentru a proteja somnul oamenilor de influențe negative, permițându-le viselor frumoase să pătrundă în tărâmul lor nocturn.

Ceasurile Loisir îmbină culorile, detaliile strălucitoare dar și elemente minimaliste, pentru a crea ceasul perfect pentru tine.

Inspiră…expiră… Și lasă-te inspirată de noile colecții primăvară-vară 2019 Oxette și Loisir!

Previous Next
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.