Accesoriile perfecte pentru o ținută business-casual
By Oxette Articole noi, Fashion Trends 0 comment
5/apr. Accesoriile perfecte pentru o ținută business-casual

Accesoriile perfecte pentru o ținută business-casual

Fiecare dintre noi îşi doreşte să arate bine în orice moment al zilei. Deseori, majoritatea timpului nostru îl petrecem la job. Noi considerăm că acest aspect nu trebuie să ne împiedice în a ne pune în valoare stilul. Din contră! Vei lăsa o impresie puternică atât superiorilor şi partenerilor de afaceri cât şi colegilor sau angajaţilor tăi dacă vei aborda un look impecabil şi potrivit stilului business. Totodată, te vei simţi mai frumoasă, mai puternică şi plină de viaţă şi astfel, le vei transmite celor din jur energia ta pozitivă.

În funcţie de compania sau domeniul în care lucrezi, ţinuta de birou poate varia. Dacă lucrezi în cadrul unei bănci atunci ţinuta ta va fi mai strictă, însă dacă lucrezi într-un mediu creativ atunci poţi opta pentru ţinute business-casual. Indiferent de ţinută pe care o alegi, important este să alegi un stil comfortabil.

Atunci când vorbim despre ţinuta business-casual, ne referim la ţinute de birou care îţi oferă libertate de mişcare dar care urmăresc aspectul profesional. Ţinuta business-casual îţi oferă posibilitatea să porţi bluze din mătase, sacouri uşoare sau tricouri. Poţi opta pentru diverse culori sau imprimeuri dar ai grijă să urmărească aspectul profesional despre care am amintit anterior. Accesoriile sunt foarte importante în această ecuaţie. Alege accesorii minimaliste şi astfel, poţi combina mai multe elemente din set. Combină colierul, brăţara şi inelul pentru a completa o ţinută business-casual compusă dintr-o pereche de pantaloni cu talie înaltă şi o cămaşă albă din mătase încununată cu un imprimeu minimalist.

Fii îndrăzneaţă şi poartă o fustă tip creion din piele pe care să o armonizezi cu o bluză din mătase şi o pereche de pantofi cu toc mediu la care să adaugi o pereche de cercei cu perle şi un inel din aceeaşi gamă. Vezi colecția Bright Star.

Ceasul este un accesoriu important în alcătuirea ţinutei pentru birou. Indiferent dacă preferi ceasurile cu cadran mic sau cele cu cadran mare, curea metalică sau din piele, nuanţe de argintiu, auriu, negru sau roze, elementul definitoriu pentru acest stil este simplitatea. Alege ceasuri cu design simplu dar elegant care te vor ajuta să fi punctuală la întâlnirile de afaceri sau şedinţe.

Dacă vorbim despre o ţinută business formal care este formată din pantaloni şi sacou sau fusta şi sacou în culori închise atunci alege bijuterii clasice, precum o pereche de cercei de dimensiuni mici sau un colier la baza gâtului cu un pandantiv de dimensiune medie sau mică. Evită să încarci ţinuta cu accesorii mari şi greoaie.

Pentru întâlnirile de afaceri optează pentru o rochie neagră, cambrată, cu mâneci trei sferturi, accesorizată cu o centură metalică şi o pereche de pantofi Stiletto roşii. Poartă o pereche de cercei discreţi cu un inel în aceeaşi nuanţă.

Acum că ţi-ai alcătuit ţinuta perfectă pentru birou nu mai rămâne decât să adopţi atitudinea corectă, cea de femeie puternică, frumoasă şi modernă, să ai o postură dreaptă care să arate încrederea pe care o ai în forţele proprii şi să zâmbeşti deschis şi prietenos.

Previous Next
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.