Oxette Lucky Charm 2019
By Alexandra Popescu Articole noi, Fashion Trends 0 comment
7/dec. Oxette Lucky Charm 2019
47430596_10156991797422718_3021916891858862080_n

Anul ce vine, lasă-ţi inima să zboare spre fericire!

Odată cu venirea anului Nou ne punem în gând tot felul de dorinţe, idealuri, ţeluri de atins. Ce zici de un talisman norocos care va simboliza toate aceste dorinţe şi îţi va aminti în fiecare zi care sunt visurile tale cele mai de preţ?

Aşa cum te-ai obişnuit Oxette lansează în fiecare an noua colecţie Lucky Charm, iar pentru anul 2019 ne surprinde cu o gamă de talismane în formă de aripi de înger sau stea. Aripa de înger este un simbol al protecţiei, libertății, imaginaţiei, al dragostei şi nu în ultimul rând al evoluţiei către fericire, spiritualitate, iar steaua simbolizează infinitul, gloria, succesul, propriul destin.

Alege-l pe cel preferat şi va fi talismanul tău norocos ce te va călăuzi tot anul. Pentru un look deosebit şi modern, poţi purta talismanul în varianta cu lanţ lung împreună cu un colier la baza gâtului, creând efectul unui singur colier.

Noile charm-uri 2019 sunt disponibile şi în varianta unisex, fiind potrivite şi pentru partenerul tău. Oferă-l cadou, împreună cu gândurile bune şi urările speciale pentru noul an ce vine.

Pentru că vrem sa te surprindem placut de fiecare dată, în luna decembrie, în spiritul sărbătorilor de Crăciun, îți oferim cadou un lucky charm aripă la achiziții Oxette de minim 370 lei sau un lucky charm stea la achiziții Loisir de minim 230 lei.

 

 

 

 

 

 

Descoperă întreaga colecţie de talismane Lucky Charms 2019

Previous Next
Comments (0)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.