Condiţii De Retur

CONDITII DE RETUR

In cazul produselor achizitionate online de pe www.oxette.ro, acestea pot fi returnate pentru a fi inlocuite cu produse similare sau pentru restituirea contravalorii acestora, fara a invoca un motiv, intr-un interval de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor. In cazul produselor achizitionate in urma unor promotii sau reduceri, va pastrati dreptul de a restitui produsul sau de a-l schimba chiar si dupa incheierea promotiei.

Pentru identificarea rapida a produselor este recomandat sa trimiteti produsele insoțite de documentele de achizitie, in copie sau in original (factura, garantie, card de autenticitate/garantie etc).

Va rugam sa tineti cont ca daca au existat taxe de transport, aceastea nu vor fi restituite, iar taxele pentru retur sunt suportate de catre cumparator.

Inainte de a returna produsele va trebui sa ne contactati prin e-mail sau telefon (info.oxette@oxette.ro, +40 0371 447160, relatii cu clientii, intre orele 10.00-18.00, L-V) pentru a obtine acceptul nostru in privinta returului, in caz contrar acesta nu va fi acceptat.

In interiorul coletului primit veti gasi un formular de retur pe care va trebui sa il completati si sa il trimiteti impreuna cu produsele pentru a fi identificate.

Produsele returnate se trimit exclusiv prin serviciul de curierat ales de dumneavoastra, cu posibilitate de urmarire a traseului, la adresa indicate in formularul de retur. Nu acceptam retururi prin Poşta Romana, sau plata ramburs. Nu ne vom asuma responsabilitatea pentru rambursare sau compensare in cazul in care coletul de retur este pierdut, furat sau administrat gresit. Produsele sunt responsabilitatea clientului din momentul livrarii si pana la primirea coletului returnat de catre noi.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in contul indicat de dumneavoastra, in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor returnate.

Returnarea produselor se acceptă numai la adresa din formularul de retur si nu la punctele de vanzare Oxette.
Ne rezervam dreptul de a refuza returul produselor ce nu indeplinesc conditiile mai sus prezentate.

SC PERIDEO INTERNATIONAL SRL
Bd. Iuliu Maniu nr. 7 bl. Corp A, sc. 3, et. 2, bir. B14-E1
+40 0371 447160
Bucuresti

X